Skocz do zawartości
Manver

[csv] błąd kopiowania obrazka.

Rekomendowane odpowiedzi

Umknął Ci mój post. No niestety nadal nic, brakuje już mi pomysłów. Wiesz może jak wymusić wyświetlanie błędów? @ini_set('display_errors', 'on'); nic nie zmienia, cache usunąłem. Wieczorem będę dalej to męczył. Dzięki za próbę pomocy.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Tak faktycznie, daj:

<span class="syntaxdefault">define</span><span class="syntaxkeyword">(</span><span class="syntaxstring">'_PS_DEBUG_SQL_'</span><span class="syntaxkeyword">, </span><span class="syntaxdefault">false</span><span class="syntaxkeyword">); </span><span class="syntaxdefault"></span>
na true i zobacz czy nie wywali czegoś.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Tyle godzin męczarni, a tak banalne rozwiązanie. Pomyśleć, że tak próbowałem, ale nie uwzględniłem zagnieżdżenia folderów i chyba złe ścieżki miałem. Wszystko działa, ulga. Nie będzie harakiri.Dzięki za rozwiązanie.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

No tak tylko że przedtem było w porządku :) Podczas instalacji jest wyraźnie napisane że adresy zewnętrzne mogą być otwierane, a presta od tak chyba nie może zmienić ustawień serwera no chyba że jakoś przez ini_set() ? Zresztą nieważne. ;)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się

Komentowanie zawartości tej strony możliwe jest po zalogowaniu



Zaloguj się



  • Przeglądający

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

  • Aktywni użytkownicy

    Nikt jeszcze nie otrzymał reputacji w tym tygodniu.

  • Statystyki forum

    • Tematów
      7 778
    • Postów
      37 069
×