Skocz do zawartości
skiracecenter

MENU nakłada się na sąsiedni moduł

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się



  • Podobna zawartość

    • Przez mua
      Cześć,
      staram się konfigurować nowy sklep na presta 1.7. Nie mogę nigdzie znaleźć opcji z menu bocznym jako kategorii i menu górnym jako odnośnik np do cms'a.

      Ktoś może pomóc, bo wertowałem na 10 stronę i nic 
    • Przez adrian5004
      Witam wszystkich. 
       
      Mam pytanie czy może znacie jakiś fajny moduł Górnego menu do presty 1.7, który pozwoli wyświetlić miniaturki podkategorii w górnym menu tak jak na załączonym obrazie ? 

    • Przez Dronoid
      Cześć !
       
      Kupiłem kilka dni temu szablon do Prestashop 1.7 i po uaktywnieniu go w świeżo zainstalowanej Preście widoczne są 2 nowe pozycje w panelu IMPROVE. (Chwilowo zostawiłem wszystko w języku angielskim, żeby wykluczyć przyczyny wynikające z tłumaczen.) Konkretnie : Ps Blog Management i Page Builder. Jest tez nowe rozwijalne menu "Theme Control" na samej górze. Podejrzewam, że właśnie w tych opcjach znajduja się możliwości customizowania wyglądu tego szablonu. Niestety po wybraniu tych specyficznch opcji np Page Builder, dostaje komunikat : 
       
      Page Builder Editor - Create New A Profile
       
      Access denied.
       

       
      Stworzyłem 2 nowe profile w Advanced parameters->Team->Profiles z różnymi poziomami uprawnien, ale nic sie nie zmieniło. 
       
      Przeoczyłem coś oczywistego czy ten szablon może mieć błędy ? Zainstalowałem ten szablon lokalnie (WAMP) i ten problem nie wystepuje. Czy moze to być związane z jakimiś prawami dostępu, czy ograniczeniami serwera ?
    • Przez Maggs
      Witam serdecznie,
       
      Jestem w trakcie realizacji strony w oparciu o prestashop 1.6.1.11.
       
      Mam ogromny problem z instalacją nowego szablonu na stronie.
       
      Wgrywając nowy szablon, strona zmienia wygląd lecz nie jest to ten szablon który został przeze mnie wgrany na stronę.
       
      Próbowałem kilkakrotnie instalacji sklepu, podmieniałem aktualnie pobrany szablon do folderu default-bootstrap, wgranie za pośrednictwem admina, wrzucałem na serwer do folderu THEME, lecz w dalszym ciągu nie jest to ten szablon który został przeze mnie wybrany.
       
      Instalację szablonu wykonuję zgodnie z instrukcją presty - wraz z wgraniem miniatur.
       
      Szablon powinien wyglądać w ten sposób https://www.templatemonster.com/demo/51683.html
       
      A wygląda w ten sposób http://pixelio3d.pl/
       
      Miniaturki oraz grafiki zostały załadowane ze starego szablonu, pomimo tego że nie ma go w folderze THEME - aktualnie jest zastąpiony przez ten nowy.
       
      W jaki sposób to poprawić? 
       
      Proszę o pomoc.
       
      Pozdrawiam
  • Przeglądający

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

  • Aktywni użytkownicy

    Nikt jeszcze nie otrzymał reputacji w tym tygodniu.

  • Statystyki forum

    • Tematów
      7630
    • Postów
      36598
×