Skocz do zawartości
Peebuls

Świeża Presta 1.7 i błąd w panelu admina

Rekomendowane odpowiedzi

Przy wejściu do niektórych pozycji w panelu admina np. w Produkty czy w Moduły wyświetla białą stronę z błędem. Przykładowe adresy tych miejsc gdzie jest błąd: 

 

adrespresty/admin/index.php/module/catalog?_token=_w8v2ylD5mbglGfbex_rshvVf7M-3ZO0tz-50q_5rpU

 

adrespresty/admin/index.php/product/catalog?_token=_w8v2ylD5mbglGfbex_rshvVf7M-3ZO0tz-50q_5rpU

 

"404 Not Found

 

nginx"

 

Instalacja przebiegła bez problemu, np. podstrona z zamówieniami czy klientami również działa bez problemu :(. O co może chodzić?

 

 

Podobnie zachowują się kategorie na stronie po ustawieniu "Przyjazny adres URL".

 

Na przyjaznych linkach mi w zasadzie nie zależy ale chciałbym rozwiązać ten problem z niedziałającymi niektórymi pozycjami w panelu  admina :/

 

Mam też pytanie czy stawiając nowy sklep warto w ogóle instalować 1.7 czy może ściągnąć 1.6?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się



  • Przeglądający

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

  • Aktywni użytkownicy

    Nikt jeszcze nie otrzymał reputacji w tym tygodniu.

  • Statystyki forum

    • Tematów
      7 787
    • Postów
      37 081
×