Skocz do zawartości
luxlens

Powrót do poprzedniej wersji i dane

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

 

Zastanawiam się czy przy powrocie do starszej wersji z przed powiedzmy 10 dni czy wszystko co było dodane (nowe produkty) w przeciągu tych 10 dni zniknie przy powrocie?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się



×