Skocz do zawartości
Konndziu

Błąd wyświetlania tab (200) podczas dodawania produktu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i proszę o pomoc. Przy dodawaniu produktu po 10 sekundach pojawia się taki komunikat:


 


7f0d897d18793.png


 


Dzieje się tak zapewne z powodu owej zakładki w panelu dodawania produktu:


 


704b529f2bb53.png


 


Pytanie - jak zlikwidować tę zakładkę w dodawaniu produktu ponieważ myślę, że jest ona powodem błędu przez który nie da się tych produktów dodawać. Dodam, że w pliku AdminProductsController.php który z tego co kojarzę jest odpowiedzialny za dodawanie produktów w panelu admina nie ma żadnej wzmianki o owej zakładce więc jakim cudem jest ona w tym panelu? Doszedłem do informacji, że jest to element pluginu SimpleBlog od PrestaHome - ale żaden taki plugin nie jest zainstalowany na moim sklepie oraz nie ma żadnego śladu w plikach po takim pluginie.


 


Błagam o pomoc. Pozdrawiam


Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Nie mam takiego modułu ani w FTP, ani w panelu admina w modułach - to jest właśnie największy problem :) Ewentualne pytanie - w którym pliku znajdę kod, który odpowiada za to co wyświetla się adminowi w panelu w sekcji Dodaj produkt - tam gdzie wybiera się nazwę, zdjęcie, cenę itd.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się



  • Podobna zawartość

    • Przez Netteria.NET
      Witam
      Mam problem z koszykiem na preście 1.6.1.23. Produkty dodają się do koszyka. Widzę ich ilość przy ikonce. Natomiast po najechaniu nie rozwija się koszyk a co gorsze po kliknięciu nie ładuje zawartości koszyka i całej reszty niezbędnej do zakupu. Próbowałem i na one page checkaut i na krok po kroku. Nie generuje żadnych błędów js. Przynajmniej nic w konsoli nie wyskakuje. W trybie dev nie widzę nic podejrzanego. Sprawdziłem templatkę i jest ok a i na domyślnej presty jest ten sam błąd. Oczywiście wyczyściłem pamięć podręczną. Usunąłem też porzucone koszyki. Wyczyściłem niepotrzebne statystyki itd, z bazy.
      Może ktoś miał już taki problem i podpowie w czym może być problem
      pozdrawiam
      Sławek
    • Przez Netteria.NET
      Przejąłem sklep i jest w nim dość dziwny błąd. Mianowicie w panelu administracyjnym w karcie produktu przede wszystki ciągle kręci się loader na przyciskach "zapisz i zostań" oraz "zapisz". Kombinowałem już cały dzień i szukałem po necie i nie znalazłem rozwiązania. Dotatkowo jak nawet uda mi się uaktywnić tak na wydrę te przyciski to mimo że dostaję komunikat że zamiany zostały zapisane to owe zmiany się nie zapisują. Ponad to w zakładce "zdjecia" i "załączniki" nie pokazują mi się one choć produkt ma je przyporządkowane.
      Znalazłem błąd JS który pokazuje się przy wczytywaniu strony produktu pod adminem
      SyntaxError: expected expression, got ',' Dodam że ten błąd występował w weresji 1.6.1.1 i myślałem że może aktualizacja do 1.6.1.20 to rozwiąże ale niestety nic z tego:(
      Ręce mi opadają. Będę wdzięczny za wszelką podpowiedź i wskazówkę
       
      pozdrawiam
      Sławek
    • Przez Netteria.NET
      Witam
      Chciałem zaktualizować prestę 1.6.1.1 do wyższej wersji i dziwna sytuacja - ściągnąłem moduł do uaktualnienia dla tej wersji, wszedłem w moduły, wgraj moduł i po chwili wszystko mi się wywaliło. Aktualnie jak chcę wejść do admina dostaję error 500. Co ciekawe sam sklep działa jak działał. Co to może być? Niestety do logów serwera nie mam dostępu. Jakieś tam są ale nie z błędów PHP i nie mogę ustalić. Będę wdzięczny za podpowiedź.
      pozdrawiam
      Sławek
    • Przez pat2
      Witam,
      obecnie chciałem przyspieszyć sklep, jednak po włączeniu pamięci podręcznej jeden moduł który powinien pojawiać się tylko na stronie głównej (chodzi o banery - załącznik 1) pojawia się również w kategoriach, koszyku, realizacji zamówienia. Czasami te banery w ogóle się nie pojawiają nigdzie po wczytaniu strony. Ten problem nie występuje po wyłączeniu pamięci podręcznej. Co powoduje taki problem i w jaki sposób mogę to naprawić ?
       
       
       
  • Przeglądający

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

  • Aktywni użytkownicy

    Nikt jeszcze nie otrzymał reputacji w tym tygodniu.

  • Statystyki forum

    • Tematów
      7 681
    • Postów
      36 895
×