Skocz do zawartości


Zdjęcie

Błąd wyświetlania tab (200) podczas dodawania produktu

błąd tabs produkt addproduct admin

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Konndziu

Konndziu

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 14 listopad 2016 - 19:58

Witam i proszę o pomoc. Przy dodawaniu produktu po 10 sekundach pojawia się taki komunikat:

 

7f0d897d18793.png

 

Dzieje się tak zapewne z powodu owej zakładki w panelu dodawania produktu:

 

704b529f2bb53.png

 

Pytanie - jak zlikwidować tę zakładkę w dodawaniu produktu ponieważ myślę, że jest ona powodem błędu przez który nie da się tych produktów dodawać. Dodam, że w pliku AdminProductsController.php który z tego co kojarzę jest odpowiedzialny za dodawanie produktów w panelu admina nie ma żadnej wzmianki o owej zakładce więc jakim cudem jest ona w tym panelu? Doszedłem do informacji, że jest to element pluginu SimpleBlog od PrestaHome - ale żaden taki plugin nie jest zainstalowany na moim sklepie oraz nie ma żadnego śladu w plikach po takim pluginie.

 

Błagam o pomoc. Pozdrawiam



#2 sower

sower

    Guru

  • Moderatorzy
  • 4218 postów
  • Location3miasto
  • PrestaShop:1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6

Napisano 14 listopad 2016 - 21:23

Poszukaj i odinstaluj moduł Ph_relatedposts

 

najprościej wpisz nazwę modułu w wyszukiwarce w panelu admina


468x60.jpg

468x60_pl.gif

 

QUICK PRESTA SUPPORT:  gg 45116037
SKLEPY  MODUŁY INTEGRACJE  POMOC TECHNICZNA


#3 Konndziu

Konndziu

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 15 listopad 2016 - 00:05

Nie mam takiego modułu ani w FTP, ani w panelu admina w modułach - to jest właśnie największy problem :) Ewentualne pytanie - w którym pliku znajdę kod, który odpowiada za to co wyświetla się adminowi w panelu w sekcji Dodaj produkt - tam gdzie wybiera się nazwę, zdjęcie, cenę itd.



#4 endriu107

endriu107

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 984 postów
  • PrestaShop:1.4, 1.5, 1.6

Napisano 15 listopad 2016 - 04:43

Moduł nazywa sie simpleblog - powiązane wpisy.



#5 Konndziu

Konndziu

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 15 listopad 2016 - 13:49

Problem rozwiązany - wystarczyło usunąć z bazy danych rekordy simpleblog i ph_relateposts w tabeli modules.







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: błąd, tabs, produkt, addproduct, admin

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Hosting zapewnia: Hekko.pl