Skocz do zawartości
hazyhype

Problem z przemieszczeniem koszyka

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiło się tak ponieważ logo, wyszukiwarka i koszyk maja po 33% szerokości wyłączając wyszukiwarkę zostało logo i koszyk więc łącznie 66% szerokości, tutaj albo wstaw jakiś blok pomiędzy albo zwiększ szerokość któregoś z pozostałych bloków.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się

Komentowanie zawartości tej strony możliwe jest po zalogowaniu



Zaloguj się



  • Podobna zawartość

    • Przez re5et
      Witam, problem polega na tym że po wyborze z Aktywnych filtrów np. wariantu marki, wynik wyszukiwania się powiela. Co widać na załączonym filmie.
      Problem podobnież był od początku powstania sklepu.
      "Nawigacja fasetowa" wersja v3.4.1, Prestashop 1.7.4.2.
      wyszukiwanie.mp4
    • Przez mirin
      Witam,
      Mam problem z wyborem sposobu dostawy. Chciałbym, aby była możliwość wyboru jednego kosztu dostawy dla wszystkich produktów. Aktualnie wygląda to tak, że dla każdego produktu z koszyka można wybrać inny koszt dostawy. 

    • Przez TNT Market
      Cześć,
      Mam problem po wejściu na stronę produktu w sklepie pokazuję się tylko jedno zdjęcie po kliknięciu na inne zdjęcie ramka ze zdjęciami znika.
      Nie wiem w czym problem proszę o pomoc.
      Strona sklepu:
      http://baletar.pro-linuxpl.com/
      Pozdrawiam.
    • Przez Netteria.NET
      Witam
      Mam problem z koszykiem na preście 1.6.1.23. Produkty dodają się do koszyka. Widzę ich ilość przy ikonce. Natomiast po najechaniu nie rozwija się koszyk a co gorsze po kliknięciu nie ładuje zawartości koszyka i całej reszty niezbędnej do zakupu. Próbowałem i na one page checkaut i na krok po kroku. Nie generuje żadnych błędów js. Przynajmniej nic w konsoli nie wyskakuje. W trybie dev nie widzę nic podejrzanego. Sprawdziłem templatkę i jest ok a i na domyślnej presty jest ten sam błąd. Oczywiście wyczyściłem pamięć podręczną. Usunąłem też porzucone koszyki. Wyczyściłem niepotrzebne statystyki itd, z bazy.
      Może ktoś miał już taki problem i podpowie w czym może być problem
      pozdrawiam
      Sławek
    • Przez Mr_DiPi
      Mam następujący problem:
      Po włączeniu multisklepu chciałem edytować meta tytuł i metatagi nowej strony.
       
      Wchodzę sobie więc przez panel administracyjny -> SEO odnajduję stronę index, edytuje wpisując potrzebne treści zapisuję i..... nic się nie dzieje. Od strony panelu administracyjnego wszystko się zapisuje i wyświetla prawidłowo, a od strony frontoffice nie zmienia się nic.
       
      czyszczę cach, odpalam z odświeżeniem stronę, odpalam w trybie incognito.... i nic. Dalej w sklepie e-mobility wyświetlają się meta dane sklepu EDGE.
       
      Ma ktoś jakis pomysł?
       
      Linki:
       
      www.edge.shop.pl
      www.e-mobility.sklep.pl
  • Przeglądający

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

  • Aktywni użytkownicy

    Nikt jeszcze nie otrzymał reputacji w tym tygodniu.

  • Statystyki forum

    • Tematów
      7 778
    • Postów
      37 069
×