Skocz do zawartości


Zdjęcie

[Wykonam]Zakodowanie oraz wdrożenie, import, moduły, szablony aukcji

import Prestashop zakodowanie Prestashop szablon aukcji allegro zakodowanie z PSD do Presta

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 daniem

daniem

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 11 sierpień 2015 - 15:48

Witam serdecznie.

Chętnie wykonam bądź nawiąże stałą współpracę w zakresie zaprojektowania, moduły, zakodowania oraz wdrożenia, importu do Prestashop 1.6.x. Dzięki współpracy zagwarantuję TERMINOWOŚĆ, stały i bezstresowy kontakt, uczciwość oraz rzetelność. Proszę pisać: daniel.maczuga.poczta@gmail.com lub tel: 668 979 592

 

Ostatnio zrealizowałem: zlewozmywaki-granitowe.com.pl



#2 wojtek2001

wojtek2001

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 26 postów

Napisano 18 listopad 2015 - 13:31

Potrzebuję pomocy w konfiguracji szablonu w presta 1,6, nie wyswietlaja się ceny produktów po wejsciu w dany produkt, w tabeli ceny wyswietlaja sie bez problemu. Strona rowerkowo.com

Moze bedzie Pan zainteresowany 

Pozdrawiam



#3 endriu107

endriu107

    Ekspert

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1004 postów
  • PrestaShop:1.4, 1.5, 1.6

Napisano 18 listopad 2015 - 16:02

Były jakieś zmiany w pliku product.js zazwyczaj takie błędy są spowodowane błędami w tym pliku.



#4 sower

sower

    Guru

  • Moderatorzy
  • 4241 postów
  • Location3miasto
  • PrestaShop:1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6

Napisano 18 listopad 2015 - 19:57

no nie koniecznie

w 1.6 jest pewien bug którego powodem są błędy w bazie danych


468x60.jpg

468x60_pl.gif

 

QUICK PRESTA SUPPORT:  gg 45116037
SKLEPY  MODUŁY INTEGRACJE  POMOC TECHNICZNA


#5 endriu107

endriu107

    Ekspert

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1004 postów
  • PrestaShop:1.4, 1.5, 1.6

Napisano 18 listopad 2015 - 20:15

Z tym że na sklepie widać ten błąd występuje tylko dla produktów z atrybutami więc to raczej na pewno błąd  związany z js.



#6 sower

sower

    Guru

  • Moderatorzy
  • 4241 postów
  • Location3miasto
  • PrestaShop:1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6

Napisano 19 listopad 2015 - 06:26

no właśnie nie koniecznie ;)

 

to co napisałem wyżej dotyczy właśnie produktów z atrybutami

zresztą już pisałem o tym na forum ;)


468x60.jpg

468x60_pl.gif

 

QUICK PRESTA SUPPORT:  gg 45116037
SKLEPY  MODUŁY INTEGRACJE  POMOC TECHNICZNA


#7 endriu107

endriu107

    Ekspert

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1004 postów
  • PrestaShop:1.4, 1.5, 1.6

Napisano 19 listopad 2015 - 07:16

Być może ja obstawiam że to inny znany problem związany z group reduction.

#8 sower

sower

    Guru

  • Moderatorzy
  • 4241 postów
  • Location3miasto
  • PrestaShop:1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6

Napisano 19 listopad 2015 - 11:56

no może ;)

 

 

nie mniej ktoś z odpowiednią wiedzą musiał by mieć dostęp aby to stwierdzić

 

w sumie przyczyn jest kilka ;)


468x60.jpg

468x60_pl.gif

 

QUICK PRESTA SUPPORT:  gg 45116037
SKLEPY  MODUŁY INTEGRACJE  POMOC TECHNICZNA


#9 wojtek2001

wojtek2001

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 26 postów

Napisano 11 sierpień 2017 - 21:40

Mam prośbe o pomoc w zakresie określenia krok po kroku jak naprawić ten błąd po przeniesieniu sklepu na inny serwer, zrzut w załączniku

Dziękuje i Pozdrawiam

 

// Ujawniasz wrażliwe dane poza tym utwórz w nowy temat - ircykk






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Hosting zapewnia: Hekko.pl