Skocz do zawartości
oem

Quick View - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,


Mam problem z Quick View. Otóż na stronie głównej sklepu mam dwa moduły - najnowsze produkty oraz polecane produkty - chodzi o to, że w polecanych produktach quick view działa bez zarzutu, a w najnowszych produktach po kliknięciu na quick view otwiera nam się podgląd ale strony głównej...


 


Podejrzewam, że nie jestem pierwszy, który ma taki problem lecz nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi.


 


Z góry dziękuję za pomoc.


 


Pozdrawiam!


 


http://tekmex.kei.pl/presta


Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Z tego co widzę jest zły adres w module nowych produktów - ten quick view to co to za moduł? Kompatybilny z wersją PS?

Powiem szczerze, że nie wiem co to jest za moduł, ale wiem, że jak w plikach oglądałem kod to dla nowych produktów kod wygląda identycznie jak w polecanych, a mimo wszystko nie potrafi generować linku...

 

Moduł był razem z jakimś gotowym szablonem

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

No właśnie, a czy ma ktoś pomysł dlaczego?

 

no coś się zepsuło ;)

 

a tak poważnie to bez dostępu do kodu  modułu raczej nikt ci nie będzie w stanie pomóc

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się

Komentowanie zawartości tej strony możliwe jest po zalogowaniu



Zaloguj się



  • Podobna zawartość

    • Przez TNT Market
      Cześć,
      Mam problem po wejściu na stronę produktu w sklepie pokazuję się tylko jedno zdjęcie po kliknięciu na inne zdjęcie ramka ze zdjęciami znika.
      Nie wiem w czym problem proszę o pomoc.
      Strona sklepu:
      http://baletar.pro-linuxpl.com/
      Pozdrawiam.
    • Przez Mr_DiPi
      Mam następujący problem:
      Po włączeniu multisklepu chciałem edytować meta tytuł i metatagi nowej strony.
       
      Wchodzę sobie więc przez panel administracyjny -> SEO odnajduję stronę index, edytuje wpisując potrzebne treści zapisuję i..... nic się nie dzieje. Od strony panelu administracyjnego wszystko się zapisuje i wyświetla prawidłowo, a od strony frontoffice nie zmienia się nic.
       
      czyszczę cach, odpalam z odświeżeniem stronę, odpalam w trybie incognito.... i nic. Dalej w sklepie e-mobility wyświetlają się meta dane sklepu EDGE.
       
      Ma ktoś jakis pomysł?
       
      Linki:
       
      www.edge.shop.pl
      www.e-mobility.sklep.pl
    • Przez Mr_DiPi
      Mam taki oto problem,
       
      Po aktywacji multisklepu blok CMS zaczął dublować treści.
      Gdy tworzę nowy blok i dodaję do niego podkategorię w cms, sklep wyświetla mi nowy blok wraz z zduplikowaną kategorią.
      uyaj na screenie przykład:
       
      stworzyłem blok cms "1234"
      i dodałem do niego podkategorię "łyżwiarstwo figurowe"
       
      Moduł wyświetla ją podwójnie...
       
      Spotkał się ktoś kiedyś z takim problemem?

    • Przez pat2
      Witam,
      obecnie chciałem przyspieszyć sklep, jednak po włączeniu pamięci podręcznej jeden moduł który powinien pojawiać się tylko na stronie głównej (chodzi o banery - załącznik 1) pojawia się również w kategoriach, koszyku, realizacji zamówienia. Czasami te banery w ogóle się nie pojawiają nigdzie po wczytaniu strony. Ten problem nie występuje po wyłączeniu pamięci podręcznej. Co powoduje taki problem i w jaki sposób mogę to naprawić ?
       
       
       
    • Przez pszemek
      Witam kolegów i koleżanki
      Mam prestę 1,6,1,5 i taki o to problem, presta działa sobie poprawnie na moim wewnętrznym serwerze, tylko jest problem z funkcją maili, po prostu mój serwer na różne konfiguracje nie reaguje na wysyłkę maili. Odpuściłem ten temat bo spędziłem nad tym dużo czasu i teraz moje pytanie brzmi czy jest jakiś sposób na odejście tego ? np. skrypt php przekierowanie na inny serwer gdzie jest i działa obsługa maili. Czyli sklep sobie działa na moim serwerze wewnętrzym a wysyłka maili by szła z innego zewnętrznego serwera jest to jakoś do ogarnięcia ? Jak tak to bardzo proszę o podpowiedź i naprowadzenie jak to zrobić
  • Przeglądający

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

  • Aktywni użytkownicy

    Nikt jeszcze nie otrzymał reputacji w tym tygodniu.

  • Statystyki forum

    • Tematów
      7 778
    • Postów
      37 069
×