Skocz do zawartości


Zdjęcie

Reklama Adsense


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 jasiek95

jasiek95

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 19 postów

Napisano 26 maj 2014 - 20:21

Witam chciałem zamieścić sobie reklamy na stornie na utrzymanie hostingu tak wiec zainstalowalem sobie moduł 

 

 

Mack Stores module advertise in right side

 

Opis : Integrate the Google Adsense script into your shop by www.mackstores.com

 

na Adsense zarabiam juz prawie od 1,5 roku ,na adsense załozyłem nowa reklame o wymiarach takich zebym miał ja po prawej stronier strony  blok podpisalem 

ADVERT

i teraz zaczyna sie problem gdyz przepisalem przepisałem code z adsense i wkleiłem do tego modułu i od tygonia nie ma zadnej reklamy w tym miejscu tylko białe tło a na adesense mi pisze 

 

Aby reklamy mogły pojawiać się w Twojej witrynie, musisz zaimplementować kod reklamy na stronie snatury.pl. Twoje zgłoszenie uaktualnienia zostanie rozpatrzone dopiero wtedy, gdy kod reklamy uzyska wyświetlenia w tej domenie. Więcej informacji.

 

nie bardzo wiem co skopałem tak więc licze na jakąś pomoc bo juz sam nie wiem co zrobić blok na adsense ustawilemm 120x600

 

 

PrestaShop™ 1.5.6.2

www.snatury.pl



#2 sower

sower

    Guru

  • Moderatorzy
  • 4229 postów
  • Location3miasto
  • PrestaShop:1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6

Napisano 27 maj 2014 - 07:54

Do czasu zweryfikowania strony/implementacji reklam żadne reklamy nie będą się wyświetlały - traw to zazwyczaj 7-10 dni


468x60.jpg

468x60_pl.gif

 

QUICK PRESTA SUPPORT:  gg 45116037
SKLEPY  MODUŁY INTEGRACJE  POMOC TECHNICZNA


#3 jasiek95

jasiek95

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 19 postów

Napisano 27 maj 2014 - 09:29

Dzieki za info myślalem ze to bedzie max 7 dni. :)



#4 jasiek95

jasiek95

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 19 postów

Napisano 08 czerwiec 2014 - 08:51

Niestety mineły juz ponad 2 tygodni i nadal to samo ;/ zastanawiam się co źle zrobiłem albo co nie zrobilem a powinienem :)



#5 jasiek95

jasiek95

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 19 postów

Napisano 15 czerwiec 2014 - 16:33

Nikt nic nie poradzi ? bo za bardzo nie wiem za co sie zabrać zeby to działało ;/



#6 endriu107

endriu107

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 995 postów
  • PrestaShop:1.4, 1.5, 1.6

Napisano 15 czerwiec 2014 - 16:53

Zobacz do konsoli masz tam błąd 403 jeśli chodzi o reklamę.



#7 jasiek95

jasiek95

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 19 postów

Napisano 17 czerwiec 2014 - 18:17

dzieki za info pobawilem  sie chwile i juz działa pozdro






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Hosting zapewnia: Hekko.pl