Skocz do zawartości
jkrystw

01.wystąpił błąd podczas tworzenia twojego konta

Rekomendowane odpowiedzi

włącz debuggera i zobacz jakie masz błędy, jak włączyć debuggera?

 

/config/config.inc.php

 

w 4 linii: @ini_set('display_errors', 'off');

 

zamień na ON.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

niestety firefox, IE, Chrome ten sam błąd :(

 

Odpowiedz znalazłem taką :

 

go to your setting.inc.php and change your PS version in the last line. And recharge the installer. You can now updateHave a good day

zmieniłem 1.3.1.1 na 1.2.0.0 ( przed uptade ) i niestety nic ( nie przeładowałem jeszcze instalacji ale wątpię aby to coś dało :( )

 

http://www.prestashop.com/forums/viewthread/69911/upgrading_prestashop/solvedproblem_with_account_registrations_after_updating_to_1_dot_3_dot_1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Przepraszam że post pod postem ale pisze to dla POTOMNYCH :) więc proszę nie krzyczeć.Wszystko to co opisałem powyżej działa jak należy :) .Był problem z forum więc nie mogłem napisać .Pozdrawiam .

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się

Komentowanie zawartości tej strony możliwe jest po zalogowaniu



Zaloguj się



  • Przeglądający

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

  • Aktywni użytkownicy

    Nikt jeszcze nie otrzymał reputacji w tym tygodniu.

  • Statystyki forum

    • Tematów
      7 819
    • Postów
      37 172
×