Skocz do zawartości

Wyszukaj

Wyświetlanie wyników dla tagów 'panel' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj za pomocą nazwy autora

Typ zawartości


Forum

  • PrestaShop
    • Ogólna dyskusja
    • NOWY PrestaShop 1.7
    • Dla początkujących
    • Instalacja i aktualizacja
    • Moduły
    • Szablony i wygląd
    • Błędy i bezpieczeństwo
    • SEO i optymalizacja
    • Baza wiedzy
  • Webmastering
    • Ogólna dyskusja
    • Programowanie i grafika
    • Gotowe sklepy lub projekty
    • Zlecenia i oferty
  • O Forum
    • Ogłoszenia i komunikaty
    • Feedback
  • Inne
    • Off-topic
    • Przywitaj się
    • Reklama
    • Kosz

Grupa podstawowa


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam, Proszę o pomoc w następującym temacie: Zainstalowałem certyfikat SSL po stronie serwera zgodnie z instrukcją usługodawcy: https://pomoc.hekko.pl/9,52,jak_dodac_certyfikat_ssl Po tym, kłódka nadal czerwona, chociaż z przedrostkiem https:// sklep się już otwierał - ok. Znalazłem w internecie informację, że trzeba jeszcze włączyć ssl po stronie presty w panelu sklepu. I tu pierwszy problem, nie mogę się zalogować do panelu admina. Nie pokazuje żadnych błędów tylko po prostu nadal wisi strona do wpisania loginu i hasła. Dodatkowo nie działają dość ważne funkcje w sklepie jak logowanie, zakładanie konta i wrzucanie do koszyka. A więc krótko mówiąc sklep nie działa. Trochę mnie martwi brak możliwości logowania do panelu sklepu. Pomyślałem, że wyłączę ssl po stronie serwera hekko. HTTPS przestało działać, ale niestety błędy jak poprzednio. Czy ktoś ma jakieś rady? Z góry dziękuję za pomoc.
×