Skocz do zawartości

mastek

Members
  • Zawartość

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  1. [Moduł] ShipToPay (ship2pay) dla PrestaShop 1.6

    Witam, niestety to nie pomagało ale w końcu znalazłem przyczynę. W ustawieniach TRYBU DEBUGOWANIA miałem wyłączone wszystkie nadpisywania, bo wyłączeniu zaczęło wszystko działać. Wcześniej jeszcze aktualizowałem pliki w szablonie odpowiedzialne za przebieg zamówienia, ponieważ szablon bazował na starej wersji 1.6.0.9
  2. [Moduł] ShipToPay (ship2pay) dla PrestaShop 1.6

    A co mogę z tym zrobić? Usunąć wszystkich przewoźników i dodać ich jeszcze raz? Ogólnie wcześniej instalowałem payments 2 carriers (działał dla 1.6.0.9) - tym razem nie zadziałało (pojawiały się wszystkie metody płatności) to pomyślałem ze spróbuje ten moduł Przed jego instalacją oczywiście usunąłem/odinstalowałem payments 2 carriers. Przewoźników mam 4 niestandardowych: 1. Poczta polska 2. Poczta polska za pobraniem 3. DHL 4. DHL za pobraniem Płatności: Za pobraniem, Przelew PayU (przeinstalowałem moduł po instalacji ship 2 pay). Ustawione jest to tak jak pokazują załączniki.
  3. [Moduł] ShipToPay (ship2pay) dla PrestaShop 1.6

    Witam, Wydaje mi się że moduł przestał działać dla najnowszej wersji 1.6.0.13, inna wersja podobnego modułu "konkurencji" również, więc myślę że coś zostało zmienione w silniku. Moduł się instaluje, zaznaczam odpowiednie płatności do odpowiednich przewoźników - niestety w trakcie zamówienia mam wybór wszystkich, czyli tak jakby zaznaczone reguły w ogóle nie działały. Czyściłem cache itp.
×